A PUBG esport rendezvényeit is utolérte a koronavírus miatt kialakult helyzet. Azért nyugi, lesz helyette más verseny, más feltételekkel.

A Dot Esport is lehozta: elhalasztják a PUBG Global Seriest, és a jelenlegi állást is inkább ignorálják, jövőre pedig majd tiszta lappal kezd mindenki. Nem akarják azért, hogy az a 21 csapat, akik kvalifikáltak a PGS Berlinre, a szezon első Majorjére, hiábavalónak érezzék az eddigi munkájukat. Őket 20 ezer dolláros vigaszdíjjal küldik haza.

PUBG

Kép forrása: Dot Esports

A PGS helyett érkezik a PUBG Continental Series, ami inkább régiókra bontva ereszti össze a legjobb csapatokat a négy nagy területen. Így a négy régió az Ázsia, Ázsia-Csendes-óceán, Európa és Észak-Amerika lesz. Természetesen ahogy más játékok esport szériái is, itt is inkább online felületre költözik a verseny.

Egyelőre annyit tudunk, hogy összesen 2,4 millió dollár lesz az összdíjazás, melyet egyenlően osztanak el a négy régió között. Egyelőre egy nagy eseményt hirdettek meg biztosan, a PCS Charity Showdown-t, ahol a régió top csapatai mérkőzhetnek majd meg 100 ezer dollárért. A jótékony célú rendezvényen ráadásul a győztes csapat által választott szervezet plusz 100 ezer dolláros adományt is kap.

Sajnáljátok, hogy vége a PGS-nek? Követni fogjátok a PCS-t?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×