Újabb kellemetlen hiba bukkant fel a Fortnite-ban. Ezúttal a Spy Games Operation meneteket érinti, egy kombináció képes teljesen szétbarmolni a játékot.

Az aktuális szezonban a titkosügynököké a főszerepe a Fortnite-ban. Ezt a tematikát egy érdekes játékmóddal, a Spy Games Operationnel toldotta meg az Epic Games.

Ebben a játékmódban az egyik frakció – Ghost, vagy Shadow – oldalára állunk, s igyekszünk minél több információt szerezni az ellenséges csoportról. Minél több az infó – intel -, annál jobb felszerelésekkel mehetünk harcba. A Dropzone variánst a Team Rumble szerelmeseinek találták ki, a Knockout pedig hasonlít egy mini tornára, így egy kis kompetitív hátszele is van az Operationnek.

So a combination of shield bubbles and fast charge probably isn’t working as intended…
byu/deev32 inFortNiteBR

Ám ahogy azt sajnos mostanában megszokhattuk a Fortnite esetében, most sem sikerült a fejlesztőknek hibátlan munkát az asztalra tenni. A Shield Bubble és a Fast Charge perk kombinációja ugyanis játszhatatlanná teszi a játékmódot jelenleg. Szinte folyamatosan dobálhatjuk a pajzsoló buborékokat, beterítve velük a teljes pályát.

A hatalmas káosz közepette senkinek sincs kedve játszani, nem egyszer láttam már, hogy emiatt a fél lobby elhagyta az adott kört. Az Epic Games-nek érdemes lenne kicsit odafigyelnie ezekre az „apróságokra”, elvégre könnyen lehet, hogy az ilyen problémák vezetnek majd ahhoz, hogy sokan maguk mögött hagyják a Fortnite-ot.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×