Hibásan működik a Warzone egyik legkedveltebb perkje, a Dead Silence. A játékosok várják a megoldást, a fejlesztők viszont még nem reagáltak.

Hatalmas sikernek könyvelheti el az Activision a Call of Duty: Warzone megjelenését. A Modern Warfare (2019)-be csomagolt ingyenes battle royale egy régóta tátongó űrt tömött be, amit a játékosok komoly mennyiségű játákidővel háláltak meg. Egy hónap alatt több, mint 50 millióan csatlakoztak fel a játék szervereire világszerte.

Viszont amit ennyien használnak, bizony el fog használódni. S sajnos ez a helyzet a Warzone-nal is. A Free-to-Play modell miatt elkezdték lelakni a játékokat a csalók, amikor pedig nem bukkannak fel a szabályszegők, bizony a játék is meg tud tréfálni minket.

A legfrissebb őrület a Dead Silence körül alakult ki, ha aktív, előfordulhat, hogy nem használhatunk pajzsokat:

Potential game breaking bug. Please fix. I had Dead Silence active during a fight and it wouldn’t let me apply amour plates. from CODWarzone

A fent látható videó egy tökéletes példa erre. Thanos-2020 töltötte fel Redditre a jelenetet, amiben egy Dead Silence-t használva fog bele egy 1v3 helyzetbe. Valószínűleg tapasztalt játékos lehet, ugyanis megoldja a helyzetet, viszont út közben többször is próbál tölteni a pajzsán, meglepő módon zéró sikerrel. Ám amint elmúlik a perk hatása, egyből be tudja rámolni az újabb lemezeket a mellényébe.

Az Infinity Ward még nem reagált az esetre, remélhetőleg mihamarabb javítják a hibát.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×