A Hearthstone vezető fejlesztője végre felfedte, mely lapok számíthatnak gyengítésre a közeljövőben. Ezúttal sem kímélték a Demon Hunter paklikat.

Korábban már megpendítették a fejlesztők, hogy négy lap biztosan nerfre számíthat a népszerű kártyák közül. Dean Ayala most elárulta, hogy a Sacrificial Pact, a Bad Luck Albatross, a Frenzied Felwing és Kael’Thas ennek megfelelően tényleg megkapják a maguk gyengítését. A következő Balance Update során azonban csatlakozik melléjük még 5 másik lap is, a nerfelésre várók listáján.

Köztük 3 Demon Hunter lap is található, vagyis a legújabb hős szarvait ismét letörik a fejlesztők.

Ha megnézzük a képeket, a 3 Demon Hunter lap mellett van még azért pár, ami sok DH pakliban helyet kap. Kael’thas és a Frenzied Felwing például tipikusan ilyenek. Abszolút érthető tehát a Demon Huntert kedvelők aggodalma, minden attól függ, pontosan milyen nerfek érkeznek majd.

 

A lapok változásról ugyanis ennél pontosabb infó még nincs, kíváncsian várjuk, milyen nerfek érkeznek. Ha már nerfek, a Battlegrounds világában Millhouse-t fogják gyengíteni. A végére egy jó hír is maradt, a Libram of Justice-t kivételesen erősíteni fogják.

https://www.facebook.com/groups/manaaddict/

×