Lenyűgöző Marvel tartalmakkal erősített a Fortnite a v12.40-es frissítésben. Deadpool új stílust kapott, mutatjuk, mit kell csinálni érte.

Deadpool volt az aktuális szezon nagy durranása. A Fortnite Chapter 2 második szezonjának „rejtett” Outfitje ezúttal nem egy eredeti tartalom volt, hanem a Marvel univerzum elpusztíthatatlan antihőse. Ez az első eset, hogy kollaborációs tartalom kerül a Battle Pass-be, reméljük a jövőben is megtartja jó szokását az Epic Games.

Ami viszont meglepő, hogy nem állt le ennyinél a fejlesztőcsapat. Nem elég, hogy feloldhattuk magunknak Deadpoolt, még speciális stílust is kapunk hozzá ajándékba. Persze ahogy azt megszokhattuk, most is tennünk kell érte némi lépést, de ezúttal sem beletörni a körmünk.

Ahhoz, hogy megszerezzük az X-Force Deadpool stílust, nem kell mást tennünk, mint felkutatni a hős nadrágjait. Ráadásul a fejlesztők még ezen is könnyítettek, elég vagy csak az alsógatyára, vagy a szuperhős-ruha alsó részére rábukkanni.

Deadpool is drying his pants all the way up here from FortNiteBR

Utóbbira már rá is bukkant a közösség, íme egy kép Redditről a nadrág pontos helyéről. A jobb felső sarokban látható minimap hatalmas segítség lehet. Ha megtaláltuk játékon belül is, tisztelegjünk a zászlóként használt nadrág előtt. Ez után akár ki is léphetünk az adott körből, ugyanis a rendszer hozzá is adta a skint a gyűjteményünkhöz.

Jó játékot kívánunk!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×