Egyesek szerint szörnyű, míg mások az egekig magasztalják.

Vannak azok a játékok, amelyekre még ránézni is fáj, de a játékmenet akkorát dob az összképen, hogy egyszerűen jó érzés elmerülni bennük. Mielőtt azt mondaná valaki, hogy ezek a játékok sosem lehetnek igazán sikeresek, akkor bátran mutathatunk rá a Postal 2-re, ami hasonló utat járt be, mára pedig kultikus darabnak számít. Azt nem tudjuk, hogy a Drug Dealer Simulatorra is ez a sors vár-e, de a kezdet mindenképp jó.

https://www.youtube.com/watch?v=iibxHlKZnXY

 

Ahogy a játék nevéből is sejthető, itt bizony mi fogjuk alakítani a csúnya rossz fiút, aki a könnyebb utat választotta az életben, így drogdílernek szegődött. Ez persze nem egy egyszerű szakma, hiszen a kuncsaftok mellett a rend őrei is árgus szemmel figyelnek, így okosan kell futtatni a bizniszt.

A játék ránézésre akár 10 évvel ezelőtt is megjelenhetett volna, ettől függetlenül egészen egyben van az egész, annak ellenére, hogy egy kis stúdió készítette a produktumot. Ez szerencsére az árán is meglátszik, most ráadásul 15 %-os akciót is kapott a megjelenés alkalmából, így 14,27 euróért azaz nagyjából 5 000 Ft-ért húzhatjuk be, ami egészen barátinak mondható.

A rossz hír, hogy kizárólag single player, így nem tudjuk barátainkkal hajtani az ipart. Viszont meglepő, de rendelkezik demó verzióval, így bárki belekóstolhat a drogdílerek életébe.

A játékot itt találjátok.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×