Ha ez igaz, és tényleg érkezik, megválthatja a PUBG-t.

Sajnos a PUBG elmúlt időszakában nagyon kevés a pozitív emlék. Tulajdonképpen a Fantasy Battle Royale módon kívül semmi jó nem történt, fogynak a játékosok, csak a csalókból van egyre több.

Fény az alagút végén

Számtalan furcsa dolog történt a csalók körül az elmúlt néhány hétben. Több olyan esetről is beszámoltunk nektek, mikor egy sportszerűtlen játékos kitiltásáról értesítést küldött a rendszer, ő azonban vígan tovább játszhatott. Mások arra panaszkodnak, hogy minden meccsen lecsalják őket, de az sem idegen, hogy régen banolt profilok kerülnek vissza a játékba.

Sajnos a játékosok ezt nem tolerálják, egyre többen hagyják ott napról napra a játékot.

Brian Corrigan, az észak-amerikai PUBG csapat vezetője a Twitteren egy válaszban hagyott nehezen félreértelmezhető üzenetet. A fejlesztő egy olyan funkcióról beszél, melyben a közösség segíthetne a csalók kitiltásában.

Ehhez hasonló rendszer működik például a CS:GO-ban is, ott Overwatch-nak hívják, a működése pedig végtelenül egyszerű. Ha egy játékos profilja elér egy bizonyos bizalmi szintet, letölthet az Overwatch keretein belül egy klipet, majd jelölheti, hogy szerinte csalt-e a játékos, és ha igen, hogyan. Ha elég visszajelzés érkezik a demóra, a csaló játékos repül.

Brian egyben azt is bevallotta, hogy nyugaton (itt esélyes, hogy az NA és EU szerverekre gondol) teljesen elszabadult a pokol, ezt már egy algoritmus nem tudja helyrehozni.

A közösség talán már végleg reményvesztett

Sajnos nem sok alapja van a játékosoknak pozitívnak maradni, ez pedig jól ki is ütközött a reakciókban. Az egyik legerősebb válasz egy tömör és gúnyos „S O O N ™” komment.

Adatgyűjtés 6 hónapig, tesztelés 3 hónapig, majd kiadják hibásan

Mi azért bízunk abban, hogy a fejlesztők titokban már régen dolgoznak ezen a funkción, ez ugyanis tényleg új életet lehelhetne a PUBG-be, végre a playerek is éreznék, hogy segíthetnek a harcban.

Brian egyébként egy lelkes kommentáló posztját ki is tűzte a profiljára, a játékos 5000 óra PUBG-vel a háta mögött, most szívesen hadba állna a csalók ellen is.

Szerintetek ez megoldás lehet a PUBG legnagyobb problémáira, vagy ez nem lesz elég, hogy megállítsák a játékosok elpártolását?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×