A Suppressed Pistol egy igazi OG fegyvere a Fortnite-nak. Most erősít rajtuk az Epic Games, egyszerre kettő is lehet majd a kezünkben.

A v12.40-es frissítés előkészítette a Chapter 2 második szezonjának záróakkordját. Midas küldetései már élesek a játékban, a Battle Pass legfőbb szereplője két hétre elegendő feladatot adott a játékosoknak. Utána viszont biztosan beindul a „sztorigépezet”, elő kell készíteni a harmadik szezon érkezését.

Szerencsére a jelenre is gondolt a kiadó, temérdek újdonság zúdult a nyakunkba az új frissítésnek köszönhetően. X-Force Outfitek, speciális Deadpool tartalmak, na meg egy új fegyverkombináció is a megjelenését várja. Szinte biztos, hogy az előbb felsorolt pár játékelem még a második szezon során élesedik.

 

Új formában, de visszatér a Dual Pistol a Fortnite-ba, ezúttal hangtompított formában. A Suppressed Pistol már  jó ideje a játék része, eddig viszont még csak szólóba használhattuk a lőfegyvert. Most viszont megduplázzák az élvezetet a fejlesztők, egyszerre mindkét kezünkben tarthatunk majd egyet.

Egy biztos, könnyebben el tudjuk majd takarítani ellenfeleinket az útból, elvégre kétszer olyan gyorsan fogunk tudni sebzést osztani. Legendás kiadás nem, viszont egészen Epic verzióig megtalálhatók lesznek az új dupla pisztolyok a Fortnite-ban.

Azt még nem tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg a szóban forgó fegyver, ugyanis több új játékelem is pihen jelenleg a forrásfájlok között. Reméljük mihamarabb kipróbálhatjuk mindet.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×