Összeszámoltuk, hogy az elmúlt TOTW Moments hetekben az öt a nagy liga közül melyik kapta a legtöbb játékost. Lássuk a számokat.

A TOTW Moments megjelenésével szűkültek a választási lehetőségek. Kaptunk Már a FIFA 17-ből, 18-ból és 19-ből is csapatokat. Sokszor olvastam, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy a saját ligájuk kevés játékost kapott. Most összeszámoltuk, hogy az öt nagy liga közül ki kapta a legtöbbet.

Az eheti TOTW olyan játékosokat is tartalmazott, mint Messi, Ter Stegen, vagy az olasz Ciro Immobile. A La Liga játékosok mindenképpen örülhettek, hiszen a jelenlegi metában nagyon sok csapatban Ter Stegen áll a kapuban. De nézzük sorrendben, hogy pontosan hány játékost is kaptak a különböző bajnokságok.

5. Ligue 1

A Ligue csapattal rendelkezők nem igazán kaptak sok lapot. Összesen 9 játékos érkezett, melyből csak kettő 86 fölötti. A két játékos Marquinhos és Sarabia, akik annyira azért nem férnek bele a metába, viszont szerintem nem panaszkodhatnak, mivel SBC és Objective játékosból is kaptak FUT Birthday alatt.

3. Bundesliga & La Liga

Mind a két ország bajnoksága 12-12 speciális lappal gazdagodott. Érdekesség, hogy a Bayern Münchenből 3 játékos is, Alaba, Coman és Lewandowski is kapott lapot. A legjobbnak az utóbbi Lewa minősül 94-es ratinggel. A spanyol fronton most volt igazán erős a Barca rajongóknak. Messi és Ter Stegen mindenkinek szemet szúrt, de egy korábbi CAM Bale is jó erősítés volt. Aki meg Supersubot keres annak meg ott van Machis.

2. Seria A

A olasz bajnokság szerelmesei se gazdagodtak sok minőségi lappal. 13 játékos szerepelt a hét csapatában, amiből a legjobb a mostani hét befutó Ciro Immobile lett. Vajon hányan fogják beépíteni az olasz csődört?

1. Premier League

Az angol bajnokság tele volt lapokkal. Toronymagasan, összesen 20 lappal nyerték meg a TOTW Moments statisztikát, amiből kilenc 86 vagy afölötti játékos volt. A legjobb lap Soné volt, aki durván 1,4 millióba kerül. A héten érkezett Martial, de volt Robertson és Lingard is.

Sikerült kinyitni Messit? Vagy ki volt a legjobb pick a Moments alatt? Írjátok a kommentek közé. Nekem 85-ös Pau López…

×