Az új frissítés temérdek újdonsággal szolgált. Az új helyszínek és kozmetikai tartalmak mellett úgy fest, hamarosan érkezik egy újabb Fortnite esemény.

A Fortnite mindig is híres volt a játékbeli eseményeiről. Az Epic Games megreformálta az online játékok világát, azóta már a legtöbb „rivális” alkalmaz különféle eseményeket. Mind a PUBG, mind pedig az Apex Legends is sűrűn alkalmazza a formulát, mégis azt kell, hogy mondjuk, a Fortnite-nál még mindig nem tudják jobban csinálni.

Hamarosan itt a szezonzárás, ugyan a fejlesztők eltolták a Chapter 2 második szezonjának végét, mégis a történet szerint a vége felé közeledünk. A pálya folyamatosan változik, s egyre érdekesebb helyszínek, épületek jelennek meg szigetszerte.

 

Azt nem tudni, hogy ehhez kapcsolódik-e, de a forrásfájlok lebuktattak egy közelgő játékbeli eseményt, ami „Jerky” névre hallgat. Pontos információink még nincsenek arról, hogy mit kell majd csináljunk, vagy mit fogunk látni az esemény során, az viszont biztos, hogy lesz egy kisebb felkészülési időszak az eventben. A rendszerfájlok között ugyanis felbukkant egy rövid szöveg, ami a Jerky-re vonatkozik.

Arra kér majd minket a játék, hogy érezzük jól magunkat az esemény kezdete előtt, szabályok nélkül.

A tegnapi v12.40-es frissítés végre új színt hozott a Fortnite-ba, kíváncsian várjuk, hogy mikor élhetjük végig a Jerky eseményt.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×