A v12.40-es frissítésben egy halom újdonság érkezett a Fortnite játékosok számára. Többek között jó pár skin, amik közül egy egészen eddig el volt rejtőzve.

Tegnap reggel megérkezett a v12.40-es Fortnite frissítés, ami ezúttal jóval több tartalmat tartogatott a játékosoknak, mint a múlt heti. Az Epic Games hivatalosan bejelentette, csúszik a következő szezon megjelenése – valószínűleg a járvány miatt -, így nem meglepő, hogy rendesen megpakolják az aktuális ciklust.

A temérdek új kozmetikai elem között felbukkan egy közösség kedvenc “Ollie utánzat”, Guff, de a Marvel képregények szerelmesei sem maradnak megszerezhető zsákmány nélkül, Deadpool csapata, az X-Force is elérhető lesz hamarosan a Fortnite-ban. Arról nem is beszélve, hogy két legendás Outfit, Cuddleteam Leader és Raven is felveszi Deadpool stílusát.

Egy skin viszont nem került elő az első hullámmal, ez pedig nem volt más, mint Raveninja. Az Outfit titkosítva volt a forrásfájlok között, így a leakereknek is időbe telt a felszínre bányászni. A Skin-Trackernek végül sikerült feloldania a kozmetikai elemet, Twitteren be is mutatták a követőiknek egy rövid videóban.

A karakterhez egyébként egy kisebb szett is tartozik, saját Back Blinget és Pickaxe-et is kap az Epic Games-től:

Könnyen lehet, hogy Raveninja azért volt titkosítva, mert egy esetleges csomag részeként fog a játékba érkezni. A hozzá tartozó tartalmakból kiindulva nem lennénk meglepve, ha egy Starter Pack részeként lehetne majd megvásárolni. Elvégre Iris is hónapokat pihent a forrásfájlok között mielőtt hivatalosan megjelent.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×