Ahogy az lenni szokott, egy népszerű játékmegjelenés után megnőtt a PornHub gaming tematikájú kereséseinek a száma. Ezúttal a FF7 Remake-re kerestek sokan.

A Final Fantasy VII először 1997-ben jelent meg PlayStation konzolon, és nem kétséges, hogy a franchise egyik legnépszerűbb epizódja lett. Most, 23 évvel később a Square Enix megjelentette a felújított változatot, ami hatással lett a pornókeresésekre is.

Ha valaki követte az utóbbi években a PornHun Insight elemzéseit, akkor tudja, hogy a játékokkal kapcsolatos keresésék, illetve gaming karakterek egyre népszerűbbek az oldalon. Különösen igaz az akkor, amikor egy játék megjelenik. A Resident Evil 3 Remake megjelenés után rengetegen kíváncsiak voltak Jill Valentine-nel kapcsolatos pornótartalmakra. Az oldal 2019-re vonatkozóan rangsorolta a legnépszerűbb játékokat, akkor még a Final Fantasy a 15. helyen szerepelt.

Kép forrása: PornHub

Az új Remake viszont megdobta egy kicsit a játék népszerűségét a pornóoldalon is. Az április 10-i megjelenés után több mint egy millió keresés történt a témában: április 13-án 7631 százalékkal kerestek többször Final Fantasy-ra, mint márciusban.

Kép forrása: PornHub

A sorozat címén kívül sokan kerestek külön a karakterekre is, leginkább a hölgyek nevére: Tifa, Aerith, Lightning, Yuna és Lulu volt a legnépszerűbb.

Kép forrása: PornHub

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy csak pasik keresnek ilyen tartalmakat, a PornHub leírja, hogy ez nem így van. Bár igaz: a férfiak 58 százalékkal nagyobb valószínűséggel keresnek Final Fantasy-ra, mint a nők. Az sem meglepő, hogy a PlayStation felhasználók teszik ki a kíváncsiskodók nagy részét. Az is látható az alábbi képen, hogy milyen korcsoport kíváncsi leginkább ezekre a Final Fantasy videókra.

Kép forrása: PornHub

Szerinted szexinek mondhatók a Final Fantasy karakterei?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×