Nem, nem elírás a címben. Christian Fuchs új FIFA 20 lapja egy elképesztő középvédő statjaival rendelkezik, ami az endgame-ben is remekül muzsikálhat.

Újabb Flashback SBC-vel gazdagodtunk. Tegnap Jamie Vardy lapját elemeztük ki, most pedig egy újabb Leicester City játékost veszünk górcső alá. Christian Fuchs egy LB lapot kapott, ami igazából CB poszton lesz brutál erős.

Az új kártya a csapat 2015-2016-os bajnoki címére emlékezik vissza.

Ha megnézzük a játékos statjait az első szembetűnő dolog, hogy a staminája egy picit kevés lehet LB poszton. A legtöbb ember ilyenkor már letenne a lapról, mondván a 65. percben senkinek nincs kedve szélső védőt cserélni. Jogosan. De ha egy picit jobban megvizsgáljuk a kártyát, észrevehetjük, hogy ez a játékos nem is szélső védőnek lett hivatott.

Pace, Defending, Passing és Physicality statjai mind igen mutatósak, ráadásul a labdával is jól bánik. 74-es Agility miatt egy picit talán lenézhetjük, de ezt könnyen orvosolhatjuk. Csapjunk hozzá egy Guardian Chemistry-t és nézzük a csodát.

Fuchs Guardian Chemistry-vel

Ezzel a chemy-vel nekem nagyon bejön a lap és valószínűleg jól elmuzsikál Maldini érkezéséig. Lehet, hogy utána is megtartom.

De hogyan is építsd be Fuchs-ot?

Íme két opció:

Fuchs

Bundesliga csapatnál SS Alabával megcserélve könnyen beépíthető. Szélre pedig elég egy Sané. De ha esetleg ilyen játékosaid vannak, mint nekem, akkor ez is egy járható út:

Fuchs

Ez már egy picit bonyolultabb megoldási mód, de Ricardo Pereira 7-es chemyn is eljátszik. Ingame cseréljük meg és Fuchs legyen a középvédő. A lényeg, hogy nem lehetetlen beépíteni. Az elkészítéséhez egy 83-as és egy 85-ös csapat kell TOTW vagy TOTW Moments lappal.

Az ára így nagyjából 200 ezerbe jön ki, ami szerintem megéri.

Ti megcsináltátok Fuchs SBC-jét?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×