A BANDAI NAMCO és a Supermassive Games örömmel mutatja be horrorantológiájuk második játékát, a Little Hope-ot, ami 2020 nyarán jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Little Hope keretében egy elhagyatott városban elzárva, egy rejtélyes köd csapdájában kell négy kollégistának és professzoruknak kétségbeesetten kiutat keresnie az okkultizmussal átitatott múltú településről, és elmenekülni az őket fáradhatatlanul üldöző rémálomszerű vízióktól. Az életben maradáshoz fel kell tárniuk a sötét jelenések mögötti rejtélyeket, mielőtt a gonosz erők lerántanák mindannyiuk lelkét a pokolba.

 

A játékosok mind az öt vadonatúj szereplő felett átvehetik az irányítást, melyek egyikét Will Poulter alakítja. Ahogy az antológia első játéka, a Man of Medan, úgy a Little Hope is újrajátszhatóra lett tervezve számos különböző történetszállal, útvonallal és befejezéssel. Minden döntésed számít és nagy hatással lehet arra, hogy ki marad életben és kit ér utol a végzete.

A sorozat játékain átívelő, mindentudó Kurátor, akinek hangját Pip Torrens kölcsönzi ismét visszatér, hogy szemtanúja legyen a játékosok kalandjainak, és időnként apró tippeket adjon nekik. A Shared Story mód és a Movie Night mód ugyancsak visszatér a Theatrical Cut és a Curator’s Cut kíséretében, melyből az utóbbi előrendelői bónuszként korábban lesz elérhető.

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy végre többet mondhatunk a Little Hope-ról. A The Dark Pictures Anthology második fejezete, a Little Hope egy vadonatúj, felkavaró történettel várja a játékosokat. Akár egyedül, akár barátaikkal vágnak bele, alig várjuk, hogy a játékosok megtapasztalják a Little Hope izgalmait”  – mondta Pete Samuels, CEO, Supermassive Games, Executive Producer, The Dark Pictures.

A The Dark Pictures Anthology egy sor önálló, filmszerű horrorjáték, melyek mindegyike hátborzongatóan új élményeket kínál. Az antológia játékai nem függnek össze, és mindegyikük teljesen új történeteket, helyszíneket és szereplőket vonultat fel.

A The Dark Pictures Anthology: Little Hope 2020 nyarán jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×