A TSM vezetői végre bepillantást engednek az idén tavasszal megnyíló gamer létesítménybe. Ha minden igaz, 50 millió dollárból épül.

A TSM esport vezetője Yen Leena Xu, és a tartalomgyártó Myth végre mindenki számára apró bepillantást engedett a TSM játéklétesítményébe. A több mint 16 milliárd forintból épült létesítmény a legnagyobb esport-központ lesz Észak-Amerikában. A gamer park több mint 2300 négyzetméteren terül el, a tervek szerint pedig idén tavasszal nyitja meg kapuit.

 

A modern létesítmény belső tere fekete-fehér lesz, a cég dizájnjának és logójának megfelelően. A cég rengeteg irodát kínál majd alkalmazottai és játékosai számára, ezen kívül rengeteg rendezvényterem is helyet kap. A TSM LoL bajnoka Bjergsen is hozzátette, amit tudott, ugyanis kérésére olyan helyeket is kapnak a játékosok, ahol relaxálni tudnak: létrejön hát egy wellness központ is. Ezen kívül persze kávézó, streamer helyiség és edzőterem is kiépül.

Az új létesítmény valószínűleg méltó kihívója a 100 Thieves szervezet 35 millió dollárból épült létesítményéhez, melyet idén év elején nyitottak meg.

Lám, hová jutott a TSM az évek során. Ha kíváncsi vagy honnan is indult a cég és az első csapat, nézd meg összefoglalónkat a csapat történetéről!

 

Neked hogy tetszik a TSM épülete? Lennél ilyen helyen esportoló?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×