Sacrificial Pact, Bad Luck Albatross, Frenzied Felwing és Kael’Thas változás is érkezhet hamarosan a fejlesztők szerint.

Kérdezz-Felelek napot tartottak a Hearthstone fejlesztői Redditen, ahol a lelkes játékosok kis túlzással bármire választ kaphattak. A Blizzard dolgozói pedig tartották is az ígéretet, és tényleg beleálltak minden kérdésbe.

Az egyik válaszból ennek köszönhetően érdekes információk szivárogtak ki a közelgő nerfekről is.

Card

A komment közepét érdemes figyelni, ahol a válaszoló Alec Dawson a Standard kártyákról beszél. Állítása szerint jelenleg a Sacrificial Pact, a Bad Luck Albatross, a Frenzied Felwing és Kael’Thas áll most leginkább a fejlesztők célkeresztjében. Valamint 1-2 Demon Hunter lap, amit nem kívántak pontosan megnevezni.

Egyes esetekben a kártyák nyers ereje túl magas a fejlesztők szerint (Bad Luck Albatross, Frenzied Felwing), míg Kael’Thas esetében ugyan tetszetős a kombó potenciál, de túlzásba se akarják vinni a jövőben.

A Sacrificial Pactről pedig úgy vélik, túlságosan meghatározza egymagában a metát. Ez alatt egyértelműen Jaraxxus-t értik, hiszen ez a lap meggátolja, hogy Jaraxxus játszható választás legyen.

Kíváncsian várjuk, mikor és milyen formában gyengítik a fenti négy lapot. Már ha egyáltalán tényleg sor kerül rá a jövőben.

https://www.facebook.com/groups/manaaddict/

×