A Pokémon-rajongók álma valósult meg egycsapásra a Razernek köszönhetően.

Egy vadonatúj vezeték nélküli fülhallgatóval jelentkezett a Razer, viszont ebben az esetben mindenki nagy ívben tesz a hangminőségre, akkuidőre és minden másra, ugyanis ki tudna nemet mondani egy Pokélabdában érkező Pikachu-s fülhallgatóra? Ugye, hogy senki? Ennél nagyobb királyságot egyetlen gyártó sem fog kiadni idén, az tuti.

A Razer Hammerheadhez hasonlóan ez a fülhallgató is 13 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amelyek IPX4 tanúsítvánnyal rendelkeznek, szóval akkor sincs nagyobb gond, ha némi víz éri a terméket. A megfelelő kapcsolatról pedig a Bluetooth 5.0-ás technológia gondoskodik. Az ára sem olyan vészes, ugyanis mindössze 140 $-t, azaz 45 ezer forintot kérnek érte, ami a vezeték nélküli fülhallgatók esetén a közép-felső ártartományba sorolható, de ez érthető, hiszen a Razer hivatalos licencel rendelkezik.

A rossz hír, hogy sajnos kizárólag Kínában lesz kapható a kicsike.

Vagyis mi, európaiak sajnos kimaradunk az ellátmányból, persze valószínűleg hamar feltűnnek majd a különböző aukciós oldalakon, de nyilván jóval borsosabb árakra kell számítani. A fülhallgatók április 16-án, azaz csütörtökön indulnak „világhódító” hadjáratukra.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×