Bár elvileg ebben a hónapban is vehetünk új iPhone-t, a koronavírus-járványnak bizony hatása van arra, hogy mikor jelenhetnek meg az Apple termékei.

Gondolom senki számára nem meglepő, hogy az Apple terveit is jelentősen érinti a koronavírus miatt kialakult jelenlegi helyzet. Így bár most áprilisban érkezik a sokak által várt SE2, vagy iPhone 9 néven emlegetett új olcsó készülék, viszont nem minden új termék ilyen szerencsés.

Az Apple soron következő csúcsmobilja, a TechRadar szerint az iPhone 12 Pro Max nevet kapja majd, 6.7 hüvelykes képernyővel rendelkezik és hátoldalt LiDAR scanner kamerával rendelkezik majd. Valószínűleg csak októberben jelenhet meg. Viszont akkor már valószínűleg további új modellekről is hallunk majd, hiszen szokás szerint az Apple szeptemberben friss bejelentéseket tart.

Kép forrása: Apple

Hogy a most áprilisban érkező olcsó modell neve pontosan mi lesz, egyelőre tisztázatlan. Sokan azt mondják, hogy a leginkább az iPhone 8-ra hasonlít majd, hiszen Home gomb is lesz rajta. Elhíresült már SE2, vagy iPhone 9 néven is.

Te tervezel mostanában új Apple telefont venni?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×