A Twitch moderáció nem ismer határokat az utóbbi időben.

A Twitch moderátorai igazi rossz fiút játszanak a legutóbbi szigorítás óta, ezúttal Velvetre sújtott le a bankalapács. Ráadásul határozatlan ideig tiltották a platformról, amiből sejthető, hogy korábban is meggyűlt a baja a Twitch irányelveivel. Akiknek esetleg nem mond semmit a név, a hölgyet úgy kell elképzelni, mint egy átlagos „csöcs-streamert”: minden streamben végzett tevékenység alá van rendelve a mellbőségnek, vagy mondhatnánk úgy is, hogy a játék is szokott látszani a közvetítés során. Mindenesetre maradjunk annyiban, hogy nem ez a lényeg.

100% gamer tartalom, legalábbis szerinte /Kép: Patreon

Mindezek ellenére Velvet úgy érzi, hogy jogtalan a ban, ő ugyanis meglehetősen szolidan öltözött a közvetítések alkalmával, így nem érti, hogy miért is kapta meg a határozatlan idejű eltiltást.

 

A poszt alatt ezúttal is megjelent mindkét tábor, egyesek szerint valóban nincs alapja a bannak, míg mások szerint ezt a játéktudást inkább a felnőtt kamerás oldalakon kellene kamatoztatnia Velvetnek, oda ugyanis jobban illene a portfóliója.

 

 

A magát cosplayernek valló Velvet egyelőre várja a Twitch felülbírálatát, de könnyen lehet, hogy többé nem térhet vissza a platformra. Persze az igazi rajongók továbbra is megtalálják a Patreonon, ahova rendszeresen tölt fel „szexi” tartalmakat, persze ezért havi 500 dollárt, azaz 160 ezer forintot  kér a művésznő.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×