A Twitch azonnal törölte a highlightot, de szerencsére sikerült megmenteni.

Dr DisRespectnek ismét sikerült felhívnia magára a figyelmet, ám ezúttal nem a szokásos módon, ugyanis egy League of Legends-re szakosodott újságíró buktatta le, hogy átveri nézőit a magasabb nézettség fejében. Sokak szerint viszont most már túl messzire ment a clickbait mester, ugyanis a nézőinek így esélye sem volt VALORANT kulcsra szert tenni, hiába is várták azt.

A doktor korábban Twitteren válaszolt, majd ezek után átírta a stream nevét, legutóbbi közvetítése során pedig ismét kénytelen volt kitérnie a kérdésre, a nézők ugyanis folyamatosan bombázták a chatet. Valószínűleg sokan nem épp erre a válaszra számítottak, de a doc a saját stílusában reagálta le a dolgokat:

„Legyünk férfiak ebben a szituációban. Sokakat sikerült felhúzni ezzel és a hírek is erről szóltak. Szóval most szeretnék hivatalosan is állást foglalni a kérdésben… Le se szarom az egészet.”

 

Nos, aki bocsánatkérést remélt, az valószínűleg mostanában tévedt először Dr DisRespect csatornájára, erre ugyanis a felesége megcsalása óta nem igazán volt példa. Valószínűleg nem is lesz egyhamar hasonló…

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×