Az Overwatch hero pool részeként ezen a hetén Reinhardt, McCree, Widowmaker és Brigitte nem vesznek részt a kompetitív játékmódokban és a profi mérkőzéseken.

Új hét, új hero pool. Ezen a héten ismét négy hős kerül tiltás alá az Overwatch hero pool rendszere alapján, ami egyébként az elmúlt időszakban változásokon ment keresztül. Ez egyébként az OW herop pool 7. hete, aminek eredményeképpen április 19-ig Reinhardt, McCree, Widowmaker és Brigitte kispadra kerülnek.

Ezek a hősök tehát nem válaszhatók a héten az Overwatch League meccsei során, és a játék kompetitív játékmódjaiban sem.

Kép forrása: Blizzard

A McCree és a Widowmaker tilalma talán nem meglepetés, hiszen a két DPS hős gyakran választott karakter az Overwatch League-ben. Sok csapat számára mindkét hős kulcsfontosságú szereppel bír, így számítani lehetett arra, hogy nagy eséllyel tiltás alá kerül.

Reinhardt és Brigitte szintén népszerűek együtt. Reinhardtot a játékosok csaknem 60 százalékos arányban választották, míg Brigitte-et 43,2 százalékos arányban.

Ne feledjétek, hogy bár korábban a játékosoknak nemigen kellett foglalkozni az Overwatch League tiltott hőseivel, most már kell. Ugyanis a játékot és a versenyeket összeolvasztották, a hero pool tehát a ligára és a kompetitív játékmódokra is érvényes.

A jó hír viszont az, hogy a hero pool hetente változik, tehát csak néhány napot kell kibírni a négy hős nélkül.

Te mennyire örülsz a heti hőstiltásoknak?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×