A streamerek az egyik legnehezebb, de legszórakoztatóbb kombódecknek tartják az új hősre építő OTK Demon Hunter paklit.

Ugyan még csak pár napja jelent meg a Hearthstone legújabb hőse, a Demon Hunter élete igazi hullámvasút volt idáig. Megjelenésekor bedöntötte a metát egy elképesztően magas győzelmi aránnyal, válaszként azonnal nerfleték is pár lapját.

Úgy tűnik azonban, ez az apróság nem igazán hatotta meg a DH játékosokat, kifejlesztették ugyanis az egy kör alatt harmincat verő OTK Demon Hunter paklit.

Több Legend #1 is összejött már vele a különböző régiókban, Európában például Orange vitte sikerre.

Stílusosan éppen 30-at sebzett vele a mindent eldöntő meccsen, mikor a játék feldobta Legend #1-be.

Hogyan működik az OTK Demon Hunter?

A pakli lényege a Kael’thas Sunstrider + Inner Demon kombóban rejlik. Olcsó lapokkal, például Twin Slice és Skull of Gul’dan által felhúzott kártyákkal indítunk, majd harmadik varázslatként érkezik az Inner Demon ingyen. Akár kettő is egy körön belül.

Orange saját paklijának listáját és kódját is megosztotta a játékosokkal, innen érhető el a Ranked jelenlegi egyik legerősebb paklija.

https://twitter.com/HS_Orange/status/1249083988536438784

 

De ahogy már említettük, nem csak ő vitte sikerre a koncepciót. Szinte teljesen megegyező paklival Alutemu és Hi3 is felértek a Ranked tetejére, a pakli tehát már többszörösen is bizonyított.

Ehhez képest szinte nevetséges Dust költségről beszélünk. Hiszen a lapok többsége Basic, vagy az ingyenesen beszerezhető Demon Hunter lapok közül való.

Lényegében 4 Legendary, 2 Rare és 4 Common lapot kell csak lekraftolnunk hozzá.

Sok sikert hozzá mindenkinek, aki szereti a kombó paklikat.

https://www.facebook.com/groups/manaaddict/

×