Az új Squad mód 152 fős meccsében az ausztrál négyes elképesztő vérfürdőt rendezett. Összesen 100 killt pakoltak bele a közösbe.

A Warzone megjelenésekor hatalmas felhajtás övezte az első 150 fős Battly Royale játékot. A hype persze azóta is tart, a CoD fejlesztők ugyanis folyamatos újdonságokkal rukkolnak elő az egyre növekvő játékosbázisnak. Az egyik legfrissebb ilyen újítás a Trio Mode mellé megérkező Squad lehetőség, ahol már négyen foghatunk össze a többi csapat ellen.

A 150 fő itt persze sehogy sem jönne össze, így a fejlesztők 152-re emelték a Squad lobby-k létszámát. Egy ilyen váróba érkezett meg a Zepa. Nimble, Lymax, micka négyes is, majd egy elképesztő világrekorddal távoztak.

100 killt hoztak össze a szerveren, zepa pedig majdnem 10 000 sebzéssel zárt egymaga. Ez a PUBG vagy a Fortnite világában már egy teljes lobby, ennyi a max játékos egy szerveren. Az embertelen teljesítményről zepa egy videót is közzé tett, így aki azt hiszi, volt bármi trükközés vagy teaming a meccsben, most átélheti belülről is ezt a rekordot.

 

Van mit tanulni tőlük, az már biztos. Nektek és a haveroknak mennyi eddig a Squad killrekord?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×