Az Overwatch League csapatok saját skinjei mindig is népszerű darabok voltak a játékosok körében, most egyet lényegében ingyen kiválthatunk a Blizzardnak hála.

Akár nézi valaki az Overwatch League küzdelmeit, akár nem, az OWL skinekről már biztosan minden játékos hallott. A játékban fellelhető hősök mellé ugyanis a csapatok nevével és színvilágával ellátott skinek is elérhetőek. Ezek a kinézetek azonban csak speciális fizetőeszközzel, OWL tokennel vásárolhatóak meg. Ilyen token pedig csak a meccsnézések után, ezért a játékosok többsége kimarad belőlük.

Most azonban, hála a fejlesztőknek ingyen kapunk 100 Overwatch League tokent, amiből bármely hős mellé kiválthatunk egy nekünk tetsző OWL skint.

 

Nem is kell nagyon megdolgozunk érte, hiszen csak egy pár kérdésből álló kérdőívet kell kitöltenünk a hivatalos Overwatch League oldalon. Akár PC-ről, akár konzolról működik a dolog. A kérdőívet április 29-ig tölthetjük ki, eddig lehet tehát lecsapni az ingyenes tokenekre. A kézbesítés az akció lezárása után folyamatosan történik majd a kitöltőknek, de május 6-ig mindenki megkapja majd azokat.

Az ingyen skin mindig jó, csapjatok le rá ti is!

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×