A lejátszott meccsek statisztikái szerint megalkották a FIFA 20 legnépszerűbb kezdőjét. Előre megjósolható nevek mellett akadt azért meglepetés is.

Talán senkit nem fog meglepetésként érni, hogy a vadállatnak számító Ben Yedder kártya bizony ott van a FIFA 20 legnépszerűbb kártyái között. A FUTBIN statisztikái szerint 85-ös lapjával 13 millió meccset játszottak már le a játékosok. Ez persze abszolút rekord, a második helyen egy másik Ben Yedder kártya áll, a 87-es lapnak viszont „csak” 11,6 millió lejátszott meccse van a cikk írásakor.

De vajon mi a helyzet a csatár poszt mögött?

Egy lelkes játékos fogta az összes FIFA 20-ban lejátszott meccs statisztikáját, és posztok szerint kiválogatta a legnépszerűbb kártyákat. Ezzel megalkotva a FIFA20 legnépszerűbb játékosainak álomcsapatát.

Jól ismert nevek, és méltán népszerű kártyák uralják a listát. A védősort teljesen a La Liga legjobbjai uralják, de előrébb is akadnak bőven a spanyol bajnokságból. Nemzetiséget tekintve a francia dominál.

De hogyan kerül oda Fabinho?

Remek kérdés, mit keres a legnépszerűbb 11 kártya között ez a 85-ös lap, de a statisztika nem hazudik. Posztján Fabinho a második legnépszerűbb kártya a FIFA 20-ban. De Jongot eddig összesen 10,6 millió alkalommal vetették be, Fabinhónak eddig 9,5 millió fellépés jutott. Ehhez képest Sissoko 81-es lapja 8,7 millión, Kanté 89-es lapja 8,3 millión áll.

Nektek hány játékos van a csapatotokban, az itt felsorolt 11 legnépszerűbb kártya közül?

×