Újabb Flashback SBC-t kaptunk a FIFA 20-ba. Ezúttal a kínai régióban játszó Hulk kapott a 2015/2016-os szezonjára emlékezve.

A tavalyi évben a FIFA-ban bemutatkoztak a Flashback lapok, amelyek a focisták korábbi eredményeire tekint vissza. Idén már jó pár Flashback SBC-t láthattunk, most ezúttal a kínai régióban játszó Hulk is csatlakozott hozzájuk.

A lap elkészítéséhez egy 86-os csapatot kell összerakni.

Az SBC követelményével nem is lenne probléma, de jelenleg olyan magasan vannak a játékosok árai, hogy nagyjából 220 ezret kell rászánni, ha nincs a csapatunkban játékos. Ez ugye egyrészt a FUT Birthday Party Bagnek köszönhető. Nézzünk rá egy picit jobban Hulk lapjára.

Hulk

4-es WF, 4-es SM, módosított pozícióval. Az alap arany kártyája ugye jobb szélső, itt azonban középcsatár kártyát kapott. A statjaival nincsen nagy probléma, az egyetlen egy hiba a 65-ös balance-ban van, aminek köszönhetően egy-két védő könnyen ki fogja billenteni az egyensúlyából. Ha ajánlani lehet én egy sniper chemyt raknék rá, mert akkor 99-es finishinggel rendelkezne a lap és mellé kapna egy 70-es balance upgradet.

Hulk

 

A Flashback Paulinho-val perfect linket ad, így ha még év elején behúztad, akkor tökéletesen össze tudod kapcsolni a kettő brazilt. 220 ezerért egy viszonylag erős lapot kapunk, viszont untrade. Nagyon meg kéne gondolni, hogy a játék vége felé, még megéri-e ennek a lapnak az elkészítése. Ha be tudod építeni, akkor mindenképp egy erős lappal gazdagodsz, de én ennyit már a játék ezen szakaszában nem költenék rá. A WL-be, és Rivals-be is valószínűleg jól mozog, de nagyon fontos, hogy milyen a játékstílusod.

Ha van valamilyen kötődésed a játékoshoz, vagy bosszúállók csapatot építesz, esetleg másik Hulk lapott használsz csináld meg. Ha gondolkozol azon, hogy elkészítsd inkább hagyd, annyira szerintem nem ad sokat. Főleg ilyen drágán. Legalábbis nálam még nem váltotta meg a világot.

Nektek bevált Hulk? Írjátok le ti is a véleményetek.

×