A Resident Evil 3 Remake után a Capcom egy társasjáték elkészítését is támogatja. A közeljövőben indul a Kickstarter kampány.

A Capcom nemrég adta ki a Resident Evil 3 Remake-t videojáték formájában. A tervek szerint a horrorsorozat harmadik részéből társasjáték is készül – írja a Kotaku. A társast a Steamforged Games készíti, a Kickstarter kampány pedig ebben a hónapban indul.

Kép forrása: Steamforged Games

A társasjáték természetesen a RE 3 történetét és karaktereit veszi alapul, a cél ugyanúgy túlélés. A játékban a kampány akár 30 órás is lehet és 1-4 játékos vehet benne részt. A videojáték összes főszereplője játszható, ráadásul egy csomó műanyag karaktert is kapunk ehhez.

A Kickstarter kampány április 28-án indul. Bár a Kotaku megjegyzi, hogy talán nem ez a legjobb időszak társasjátékot készíteni, hiszen a járványhelyzetben nem igazán tudnak összejönni az emberek, valójában a társasjáték időtálló.

Amikor majd, amikor minden visszaáll a normális kerékvágásba, pont jó lesz egy friss játék, például a Resident Evil 3 társas.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×