Hiába volt ismeretlen a platform, Ninja jelenléte meghozta oda is a számokat.

Augusztusi platform váltása óta Ninja másodjára is bebizonyította, ő a streamerek királya. Mixeren sem tétlenkedett ugyanis a követők gyűjtésében, immár átlépte a 3 millió followert. Ezzel persze övé a legtöbb követő Mixeren, ez nem is lehet kérdés.

 

Hiába szóltak tehát a korábbi hírek Ninja nézettségének csökkenéséről, így is köröket ver mindenki másra.

Érdemes összehasonlítani ugyanis ezeket a számokat egyes Twitch statisztikákkal.

Most biztos jönnek majd a kommentek, hogy a Mixer és a Twitch nem összehasonlíthatóak a followerek alapján. De ha belegondolunk, miért is nem? Mert a Twitch sokkal nagyobb, régebb óta létezik és ismertebb, ezért a Mixeres számok sokkal rosszabbak? Semmi baj, így is jobb a Mixeren, mint sokan a Twitch-en!

Ninja Mixeres követőszáma, a frissen elért 3 millió follower a Twitch ranglistán a 17. helyre lenne elég. 3 millió követője még a hivatalos Fortnite csatornának sincs Twitch-en, de olyan streamerek, mint xQc, Faker, vagy Castro is bőven 3 millió follower alatt vannak.

Esetleg felmerült volna valakiben, hogy ki vezeti a Twitch listáját a követők számában? Hát Ninja, ki más! Hiába nem streamel már 8 hónapja a platformon, így is 14.7 millió ember követi az üres csatornát. A második helyen majdnem feleennyi emberrel jön Tfue.

Van még kérdés ezek után, hogy ki a streamerek igazi királya?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×