Az Activision szerint tavaly október óta a játékosok elképesztő mennyiségű órán keresztül lövöldöztek a játékban. Felfogni is nehéz.

Az Activision nemrég bejelentette, hogy a tavaly októberi megjelenés óta a Call of Duty: Modern Warfare-rel a játékosok összesen több mint 2.4 milliárd órát játszottak. Ebbe természetesen beletartozik a március 10-én megjelent Warzone is.

Az óriási szám tehát nagyban köszönhető a Warzone battle royale-nak is, amire hatalmas az érdeklődés. A játék ingyenes, ráadásul konzolon is elérhető.

„Amikor valaki a Modern Warfare vagy a Warzone játékot elindítja, egy hatalmas közösséghez csatlakozik, akik együtt játszanak, szórakoznak és kapcsolódnak egymáshoz. A harmadik évad tele van újdonságokkal, így ez az évad félelmetes lesz. Alig várjuk, hogy mindenki elkezdjen játszani” – mondta David Stohl, az Infinity Ward stúdiójának társigazgatója.

Kép forrása: Activision

A Warzone egyébként lenyűgöző 30 millió játékost ért el az első 10 napban. Ezt a számot még hivatalosan nem frissítették, de valószínűleg azóta ez a szám nagyot nőtt.

Valaki egyébként kiszámolta, hogy a 2.4 milliárd óra az 274,000 év. Tavaly írtam egy érdekes cikket 24 érdekes tényről a Call of Duty történetéből. Az egyik tény az volt, hogy a játékosok minden platformot tekintve, minden nap összesen 1900 évet játszanak CoD játékokkal. A való világban ennyi idő alatt birodalmak jöttek létre és tűntek el.

A Modern Warfare és a Warzone életében elindult a 3. évad, ami rengeteg újdonságot és tartalomfrissítést tartogat.

Te hány órát játszottál már a játékkal?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×