A népszerű streamer, Tfue is kipróbálta a Riot új taktikai fps játékát, melyről hamar kiderült, hogy nem tetszik neki, véleményét pedig elég nyersen adta át a nézőinek.

A VALORANT tegnap este már a harmadik napját élte a Twitch-en, a másodikon még a Twitch nézettségi rekordját is megdöntötték. A streamerek és béta résztvevők szinte egyhangúlag egyetértettek abban, hogy a Riot valami egészen különlegeset alkotott a VALORANT-tal.

Tfue viszont egészen más véleményen van, szerinte a VALORANT az öregeknek való és unalmas.

Tfue igazán a Fortnite-ban elért eredményeivel vonta magára a figyelmet, aki viszont kicsit jobban ismeri, az tudja, hogy más fps játékokban, például a PUBG-ben, is kiemelkedően játszott.

Bár a streamer szinte kizárólag Fortnite-ot játszik, a nézői még is megkérdezték, hogy mi a véleménye a VALORANT-ról. Nehéz is lenne kikerülni, miközben épp leigázza a Twitch-et.

„Kib***ott unalmas, nem szeretek másokkal csapatban lenni.”

A streamerből elég nyers érzelmeket váltott ki a VALORANT, de semmi jóra ne gondoljatok. Tfue szerint több sebből is vérzik a játék, ehelyett inkább választaná a CS:GO-t.

 

Tfue 9-10-es állásnál világosodott meg, ekkora állapította ugyanis meg, hogy a VALORANT-tal nem akarnak majd a Fortnite játékosai játszani. A fiatalabb generáció szerinte a pörgős akcióra éhezik, ezt pedig a Riot játéka nem tudja megadni nekik.

A mérkőzés 9-13-as vereséggel zárult, ami után a streamer azonnal ki is lépett és mentek vissza Fortnite-ozni.

Tfue megjegyzése egyébként a stílustól eltekintve nem átgondolatlan. A VALORANT nem a Fortnite-al szeretne versenyezni, ugyanis a játék sebessége is teljesen más, illetve sokkal jobban büntet, ha vereséget szenvedünk. A Riot játéka inkább lesz érdekes a CS:GO játékosoknak, a Rainbow 6: Siege-ben edzetteknek, és talán még az Overwatch-osok is felkapják a fejüket a skillek látván.

Nektek tetszik a VALORANT? Esetleg van lehetőségetek kipróbálni?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×