A legújabb Fortnite küldetések között megtalálható egy keresgélős feladat is, most azoknak segítünk, akik nem szeretnének időt szánni minderre.

Már teljesíthető Skye küldetéseinek második felvonása a Fortnite-ban. Szerencsére ezúttal is megugorható akadályokkal készült az Epic, így biztosan nem lesz olyan feladat, amivel napokat kell szenvedjünk. Minél gyorsabban készülnek el a feladatok, annál gyorsabban lépünk szintet és jutunk egyre közelebb a kitűzött célhoz. Legyen ez a 300-as szint, vagy csak a fullos Battle Pass, a lényeg, hogy a feladatoknál jobb XP szerző forrás nem igen van.

A héten ismét kutatótúrára kell induljunk, ugyanis Skye – az aktuálisan aktív ügynök – szanaszét hagyta a kardjait a Fortnite szigeten. Annyit elárult a játékosoknak, hogy a pálya öt legmagasabb pontját kell felkutatni értük. Nos, amióta vannak Choppák a játékban, ez egy meglehetősen könnyedén teljesíthető feladat, ha tudjuk, hogy pontosan merre keressük a kardokat. Összegyűjtöttük hát az összes olyan pontot, ahol kardra bukkanhatunk.

Három lelőhely a sziget északi felén, kettő pedig a délin található, így ideális útvonallal nem szolgálhatunk. Ha nem tudunk helikopterhez jutni, akkor is meg lehet oldani két körből a küldetés teljesítését. Egyszer az egyik, egyszer pedig a másik „csoportot” kell megcélozni.

A Fortnite Events még egy videót is készített a kardok megtalálásáról, így pontosabb képet kaphattok arról, hogy mit is kerestek a szigeten:

 

Sok szerencsét!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×