Ki gondolta volna, hogy már most vannak olyanok, akik megpróbálnak visszaélni a rendszerrel, sőt nyerészkedésre használják azt? Senki, ugye?

Nemrégiben elindult a VALORANT zárt béta időszaka, melyhez mint tudjátok, úgy lehetett hozzáférést szerezni, ha sokat néztél Twitch adásokat. A drop-rendszer viszonylag egyszerű, ám sajnos így is rengetegen vannak, akik sajnos nem jutnak kulcshoz, így ezúttal kimaradnak az élményből.

Nos, sokan voltak, akik azonnal meglátták a piaci rést és nyerészkedésre használták a lehetőséget. A Riot Games azonban nemrég bejelentette, hogy rengeteg béta-kulcs eladó és bot-farmoló fiókot bannoltak a játékból. Hál’ istennek!

„Senki ne vegyen ilyen fiókot, hiszen el fogja veszíteni” – hívja fel a figyelmet a Riot a Twitteren.

A lényeg az, hogy egyes játékosok ügyes módszerekkel próbálják kijátszani a rendszert, és egyszerre több fiókot hoznak létre, azokhoz pedig egyidőben farmolják a Twitch droppot. Az ilyen fiókokat szintén bannolják, ahogy azokat is, melyeket aztán eladnak.

Ha ugyanis esetleg egy-egy ilyen fiókra befut egy kulcs, azt egyesek pénzért értékesítik olyan játékosnak, aki nem jutottak hozzáféréshez. Sajnos egy-egy kétségbeesett játékos hajlandó fizetni is azért, hogy kipróbálja a játékot, pedig ezek a fiókok rendre bannolva lesznek. Nem érdemes tehát ilyen fiókot venni, már csak azért sem, mert a játék maga ingyenes lesz.

Kép forrása: Riot

Miközben persze mindenki arra vár, hogy hátha lehetőséghez jut, sok rajongó – köztük mi is- örülünk, hogy a Riot ilyen határozott lépéseket tesz.

Azonban nem kell aggódnia azoknak, akik most nem kaptak hozzáférést a VALORANT-hoz. Ha minden igaz, a béta időszak még több hónapig elérhető lesz, a fejlesztők pedig most azon dolgoznak, hogy minél többen tudjanak csatlakozni. Szóval lesz még idő gyakorolni addig, míg megjelenik a játék.

Neked van már kulcsod a VALORANT-hoz?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×