Ha volt olyan, aki azt hitte, hogy a bulinak vége azért, mert nem lehet kimozdulni otthonról a koronavírus miatt, hát erősen tévedett.

Egy New York-i éjszakai bulihely szeretne pénzt gyűjteni a koronavírus-járvány kezelésének megsegítésére, amihez különleges módszert találtak ki. A Elsewhere megnyitja virtuális ajtóit, méghozzá a Minecraft-ban. A VIP belépőkből származó teljes összeget a Good360 nevű segélyszervezet részére juttatják el.

A virtuális zenei fesztivál tehát a Minecraft világában zajlik ezen a hétvégén, április 11-én, magyar idő szerint éjfélkor. Az esemény során igazi előadók lépnek fel, például Anamanaguchi vagy az American Football együttesek. A Minecraftban természetesen a Nightclub mását építik fel, így a buli és a koncertek nagyjából olyanok lesznek, mint a valóságban. Durva, mi?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ᴇ ʟ s ᴇ ᴡ ʜ ᴇ ʀ ᴇ (@elsewherespace) által megosztott bejegyzés,

 

Bár a buli mindenki számára ingyenes, lehet venni VIP jegyeket, amivel támogatni lehet a kezdeményezést. Ezzel persze –ahogy a valóságban is- be lehet lépni a VIP-nek kialakított helyekre is. Még arra is lehetőséget kínál, hogy Discordon kicsit beszéljünk a zenekarral. Hoppá!

Így tudsz csatlakozni

Aki szívesen résztvenne a bulin, az itt megtalálja a Nightclub webhelyét, és minden infót a Minecraft belépésről. A buli egyébként sajnos csak PC-játékosoknak lesz elérhető, azon belül is Java verzió szükséges.

Az eseményt ráadásul a Twitchen is közvetítik élőben. Ne hagyd ki!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×