Jó szokásához híven ezen a héten is megajándékozott minket az Epic Games, a Store legújabb ingyenes játéka egy vérbeli Sherlock Holmes darab, és akció horror játék.

Továbbra is tart a kijárási korlátozás, de ezzel együtt az ingyenes játéközön is dübörög. Az újabb darabot szokás szerint az Epic Store biztosítja számunkra, akik minden héten kedveskednek nekünk valamivel. Reméljük az előző heti adagot mindenki behúzta, hiszen ezek a kivételes jó dealek csakis egyetlen hétig elérhetőek.

Ha lemaradtál a múlt heti, szintén több ezer forintot érő adagról (Drawful 2, Gone Home és Hob), akkor sincs semmi baj, majd az e heti kárpótol.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Ára: 30$ ~ 9600 Ft

A besorolása szerint 16+ jelű nyomozós játék gyönyörű grafikával megáldott darab, amire szüksége is van. Hiszen a nyomozás pontosan az apró részleteken áll, vagy bukik. A játék során 6 különböző eset nyomába eredhetünk, a bűnözés teljes palettáját felvonultatja a játék.

Eltűnt személyek, gyilkosok, grandiózus rablások, és látványos betörések nyomába eredhetünk.

Tökéletes darab az otthoni agytornára, ráadásul Sherlock világa egyébként is népszerű téma, könyvektől mozifilmeken át a sorozatokig már mindenhol találkoztunk vele. És ha szerettük is, akkor most itt a játék változat, köszi Epic Store!

A játék itt érhető el ingyenesen.

Close To The Sun

Ára: 30€ ~ 11 000 Ft

A másik ingyenes játék pedig egy 18+ besorolású darab, az 1897-ben játszódó akció horror.

A játék itt érhető el ingyenesen.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×