A Twitch nem lacafacázik, egyből bannolták az értetlenkedő streamert.

Még csak tegnap frissült a Twitch szabályzata, amiben pontosították, hogy a streamereknek milyen öltözetben kell közvetíteniük. Egész pontosan azt emelték ki, hogy a pucér fenekét senki sem mutogathatja. Ugye ez egyes platformokon nem pont így van, ilyen például az Instagram is. RiceGum pont ebbe a hibába szaladt bele, ugyanis nemsokkal a szabályváltozás után Instagramon kezdett el lányokat stírölni, természetesen mindezt streamelés közben.

És mint kiderült, ez is tilos mostantól. Mindegy tehát, hogy saját testüket mutogatják-e leplezetlenül a streamerek, vagy csak képeket, videókat nézegetnek.

Miután végignézte két instaprosti csókolózását, tovább merészkedett és a fartájak felé vette az irányt, itt meg is kérdezte, hogy „ez még belefér?”, de a Twitch hamar tudtára adta a választ: bannolták a csatornáját.

Ezt követően a streamer Twitteren fejezte ki (csekély) megbánását, azt ígérte elgondolkozik a dolgokon.

https://twitter.com/RiceGum/status/1248018121102725129

 

Aki ismeri egyébként a Fortnite streamer pályafutását, az nem biztos, hogy elhiszi a fentebb leírtakat. RiceGum ugyanis legutóbb azzal vált hírhedté, hogy a Fortnite streamjéhez felkért egy instacelebet, hogy az foglalkozzon a chattel. Emiatt RiceGum barátnője rendesen kiakadt és alaposan kiosztotta a bájaiból élő Mia Francis-t.

 

Reméljük ezúttal RiceGum komolyabban veszi a bant, máskülönben a csatornáját kockáztatja.

×