Ninja egy újabb játék skalpját szerezte meg, már Warzone-ban is bajnok tudott lenni egy rendezvényen. Ugyan csak beugróként volt jelen, így is maradandót alkotott.

Keemstar, a híres DramaAlert műsorvezetője már a Fortnite virágkorában is szerette kivenni a részét a közösségi életből. Heti rendszerességgel rendezte meg a Fortnite Friday nevű versenyét, amin belül a legkedveltebb streamerek és legjobb játékosok feszültek egymásnak, több ezer dollárért. Nos, a Fortnite manapság már nem annyira felkapott, mint régebben, így a youtuber is játékot váltott. Újonnan a Warzone-ban ereszti össze a legjobbakat, a Warzone Wednesday rendezvény keretein belül.

Már harmadik hete kerül megrendezésre a verseny, aminek a fődíja 20 ezer dollár, vagyis csaknem 6,6 millió forint. Nincsen dobogó, a győztes mindent visz, a többi csapat pedig várhat egy újabb hetet a teljesítésre. Eddig JoshOG, Diegosaurs és Huskerrs hármasa tűnt a legjobbnak, ám sajnálatos módon utóbbi nem tudott részt venni a legutóbbi fordulóban az Apex Legends Global Series miatt.

Így került Ninja a képbe, aki beugróként szerepelt Josh és Diegosaurs mellett a harmadik héten.

A frissen összeverbuválódott csapat végül szoros küzdelemben legyőzte TeePee, NoahJ456 és Aydan trióját. Nickmercs és 72hrs is indított csapatot, ám ők a kanyarban sem voltak a végelszámolásnál. Ninjáék 16 killel tudtak többet szerezni, így az ő számlájukon landolt a csillagászati összeg.

Végeredmény:

Helyzés Csapat Kivégzések Díjazás
1. Ninja, JoshOG, Diegosaurs 186 $20,000
2. TeePee, Aydan, NoahJ456 170
3. NICKMERCS, Swagg, Crowder 70
4. 72hrs, Felo, Trainwrecks 28

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×