Hatalmas bajba keveredett a brazil cselgép, Ronaldinho. Az EA Sports példát is tervez vele statuálni, elképzelhető, hogy kikerül a FIFA 20-ból is.

Minden FIFA játékos álma, hogy a csapatában egy ikon is helyet kapjon. Nem csoda, elvégre igazán erős effekttel rendelkeznek, a legendás játékosok ugyanis bajnokságtól és nemzetiségtől függetlenül képesek beépülni egy kezdőbe. Ráadásul ezek olyan futballisták, akik már a szögre akasztották a cipőjüket, vagyis nagy valószínűséggel fiatal korunk nagy kedvenceiről beszélünk. Egy szónak is száz a vége, kiemelkedő lapokról beszélünk.

A FIFA 20 egyik sokak által kedvelt ikonja – Ronaldinho -, viszont most komoly bajba keveredett. Hamis útlevelet használva akarta átlépni a paraguayi határt, ezt pedig a helyi hatóságok börtönbüntetéssel díjazták. Bő egy hónapot töltött a rácsok mögött, a napokban viszont házi őrizetbe került a brazil legenda.

Ronaldinho

Ronaldinho, még Milan játékosként – Flickr

Az EA Sports-nak ez viszont egyáltalán nem tetszik, olyannyira nem, hogy azt fontolgatják, kiveszik a cselkirályt a FIFA játékosai közül.

Elsőként az ESPN Brazil írt az esetről, azóta viszont hullámként terjed a játék közösségén belül. Hatalmas érvágás lenne ez a játéknak, elvégre egy olyan focistáról van szó, akit futballvilág nagyja kedvel és elismer. Ha végül úgy dönt az EA, hogy Ronaldinhonak mennie kell, felthetően Icon Swap Tokeneket kapnak érte a jelenlegi tulajdonosok.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×