A Modern Warfare 3. évada végre megérkezett, ezzel együtt élesedett az új Battle Pass, ami ezúttal is 100 új szintet és rengeteg jutalmat tartogat.

Annak ellenére, hogy olykor előfordul egy-egy hiba, a Call of Duty: Modern Warfare Battle Pass rendszere leginkább kozmetikai kiegészítőket tartalmaz, mely nincs hatással a játékmenetre. Természetesen ahogy mindig, most is vannak olyan újdonságok a játékban, melyek a Battle Pass segítségével szerezhetők meg.

A Modern Warfare 3. évadának Battle Pass frissítése már él, és ahogy mindig kapunk két új fegyvert, egy operátort, kozmetikai elemeket, CoD pontokat, XP boostokat és sok minden mást. Ahogy mindig, ezúttal is 100 szinten érhetők el jutalmak, a szinteket pedig meg is lehet vásárolni. Az 1. és a 2. évadhoz hasonlóan most is vannak Premium szintek, az utóbbit CoD pontokkal lehet megvásárolni. Ami a játékmenetet szempontjából a legérdekesebb, az természetesen a két új fegyver, melyeket akár ingyen is ki lehet nyitni.

Kép forrása: Activision

Az új Battle Pass teljes lebontásban az alábbi videóban látható, de természetesen képek formájában is listázzuk, hogy átlátható legyen.

 

Mennyibe kerül az új Battle Pass?

Ha a Premium szintekre pályázol, számíthatsz arra, hogy 1000 pontot, vagyis körülbelül 10 dollárt (kb. 3300 forint) kell elkölteni. Lehetőség van arra is, hogy ugorj 20 szintet 2400 pontért. A szinteket persze egyesével is meg lehet vásárolni, darabontként 1,50 dollárért (kb. 500 forint).

Mit tartalmaz a Modern Warfare Battle Pass?

Akik megveszik a Battle Pass-t, automatikusan megkapják a kampányból már ismert Alex nevű operátort. A megszerethető két új fegyver:

  • Renetti pisztoly
  • SKS marksman rifle

Természetesen mindkettő ingyenes. Megszerzésükhöz el kell érni a 15. és 31. szintet. Most először lehetőség van arra, hogy skineket szerezzünk a járművekhez. Egyedi módon használhatjuk tehát a helikoptereket, a teherautókat és a buggie-kat is.

Íme mind a 100 szint a teljesség igénye nélkül:

Szint 1-5

Szint 6-14

Szint 11-19

Szint 22-30

Szint 27-35

Szint 34-41

Szint 41-49

Szint 49-57

Szint 56-64

Szint 64-72

Szint 75-83

Szint 82-90

Szint 86-94

A maradék 9 szint

Melyik szintre hajtasz leginkább?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×