Sokaknak tetszik az új Modern Warfare szezon, ebben pedig erősen közrejátszanak az új kozmetikai tartalmak. Ezúttal sokkal élethűbb operátorokat vihetünk harcba.

Megérkezett a Modern Warfare, s ezzel együtt a Warzone legújabb szezonja és Battle Pass csomagja. Utóbbi ahogy eddig is, blueprinteket, karakter skineket és egyéb kozmetikai elemeket tartalmaz. Mivel egy Free-to-Play battle royale játékról beszélünk, így nem csoda, hogy ráfeküdtek a témára a fejlesztők, elvégre az alapjátékon kívül csak és kizárólag ezekből a bevételekből tudják fenntartani a játékot.

Szerencsére több millióan játsszák a Call of Duty széria új „csemetéjét”, ami a mai nappal egy új játékmódal, a Quaddal bővült. Összességében nem kell komoly változásokra gondolni, a Solo és Trio mellett mostantól négyes csapatokban is megmérettethetjük magunkat.

Default Operators changed to ‘Mil-Sim’, all the leaked realistic outfits are now unlocks for them from modernwarfare

Viszont nemcsak ez az egyetlen újdonság, a kozmetikai vonalon is sikerült nagyot alkotnia a fejlesztőknek. Ezúttal a skinek sokkal inkább hajaznak a valóságra, élethű katonai felszereléseket kaptak az operátorok. Arról nem is beszélve, hogy a Battle Pass megvásárlásával mindet meg is szerezhetjük magunknak.

A Reddit Modern Warfare közössége szinte csak pozitívan tudott megnyilvánulni a témában, sokan nagyon örültek az Infinity Ward új irányának. Tény, eddig érdekes volt, hogy úgy szálltak harcba az operátorok, hogy a felszerelésük nemigen volt megfelelő az akcióra. Az új szezonban igazi háborús környezetben érezhetjük magunkat az új skineknek köszönhetően, így bőven van mit köszönni a fejlesztőknek.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×