Úgy tűnik, hogy a tajvani minősítő tanács oldalán idő előtt került ki néhány Mafia kiadás várható megjelenése. Hogy pontosan ez mit takar, nem lehet tudni.

A Software Rating Board (szórakoztató szoftvereket minősítő tanács) egy olyan szervezet, ami többek között számítógépes-és videojátékok, szórakoztató szoftverek korhatárait határozza meg. Úgy tűnik, hogy most a tajvani minősítő tanácstól oldala leplezi le néhány hamarosan érkező Mafia kiadás megjelenését.

A tanács hivatalos oldalán nemrégiben feltűnt a Mafia 2 és 3 Definitive Edition, melynek megjelenési dátuma elvileg 2020. december 31. A két kiadás a honlap szerint konzolokon és PC-n is elérhető lesz. Természetesen egyelőre nem lehet tudni, hogy mit is takar a Definitive Edition, de ez egy jel arra, hogy valamire készül a kiadó. Lehetséges, hogy felújított verziót kapunk a játékból, de az is előfordulhat, hogy csupán egyfajta frissített csomagot, minden egyes kiegészítővel együtt.

Kép forrása: Twitter

Bár a Mafia nem feltétlenül tekinthetők klasszikusnak, azért meg van a maga rajongótábora. A Maffia 2 a Steamen elég jó értékelést kapott, a 3. rész fogadtatása azonban vegyes volt, leginkább az ismétlődő küldetéseknek köszönhetően.

A két megjelenés valószínűleg nem lett volna szabad megjelenjen a honlapon, hiszen nagyon hamar törölték is a bejegyzéseket, most már nem láthatók a listában. Nem ez az első eset viszont, amikor egy minősítő bizottság véletlenül kiszivárogtat egy megjelenést. Így járt a Saints Row: The Third, az Age of Empires 2, a Borderlands és a Modern Warfare 2 is.

Te megveszed majd a Mafia 2 és 3 Definitive Editiont, ha esetleg tényleg megjelenik?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×