Tudjuk, persze: rossz chat.

1000 dolláros büntetést kapott a Blizzard-tól Lastro és Rascal, miután egy hivatalos Overwatch League mérkőzésen sértő kifejezést használtak.

Az egész sztori azzal kezdődött, hogy Lastro, a Los Angeles Valiant játékosa beírta a chat-re, hogy „sex”. Erre még semmi reakció nem volt, szóval tovább pörgette a kreténséget, érkezett az első „big dick”. A csapattársa, Matthew „super” Delisi próbált rámutatni, hogy nem kellene, hisz a chatet minden néző látja, ez azonban a két játékost nem érdekelte. Ekkor csatlakozott be Rascal egy jól célzott „big dick”-el és néhány erősen félreérthető szimbólummal.

Super valószínűleg tudta, hogy ennek nem lesz vége, ezt pedig a chaten is világossá tette egy „STOP”-pal, ekkor viszont már rég késő volt.

Természetesen az internet nem felejt, ilyen ügyesek voltak a srácok a chaten:

Ennél persze mindenki látott már sokkal-sokkal rosszabb dolgokat a chaten, kevésbé érzékenyeknek ez még egy jó poén is lehetett volna, de tényleg nem volt jó sem az időzítés.

Természetesen azóta a játékosok bocsánatot kértek, a büntetés ettől függetlenül persze kifizetendő.

 

Inkább olvasnánk minden nap ilyen híreket, mintsem olyat, amit tegnap kellett megírnunk nektek, amiben egy profi játékos és több kiskorú lány is érintett. Lastro és Rascal reméljük, hogy tanul az esetből és legközelebb jobban megválasztják, hogy milyen chatre és milyen üzenetet írnak.

Szerintetek belefér a hivatalos meccsekbe az ilyen magatartás, vagy ezt meg kellene tartaniuk a privát mérkőzéseikre a profiknak? Aki a public szervereken edzők, az ilyet mondjuk már észre sem veszi.

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

 

×