A Special Delivery szett egy rajongói alkotás, ami újból bizonyítja, hogy az Epic Games figyel a játékosaira. A gond csak az, hogy kicsit „erősek” lettek.

Ugyan az aktuális frissítésciklust a mini Deadpool esemény vitte a hátán, érkeztek még érdekes tartalmak a játékba. A Fortnite v12.30-as frissítésével érdekes húsvéti skinek, na meg egy játékos által megálmodott kozmetikai csomag is bekerült a játékba.

 

Utóbbit Muselk is kiemelte a csordából, bár nem éppen pozitív kontextusban. A híres videóst azért kedvelik követői, mert szeret a legkülönbözőbb stratégiákkal nekivágni a Victory Royale-nak. Nem rest kipróbálgatni őrült taktikákat, ez pedig valljuk be, összességében igazán szórakoztató lehet. Mechanikailag a közelében sincs Bughának, Ninjának, vagy bármelyik nagyobb versenyzőnek, mégis minden Pro AM-en ott volt, hála a közösségének.

 

A youtuber kiemelte videójában, hogy sajnos nem ez az első olyan Uncommon skin, ami képes elvegyülni a környezetben, így előnyt adva a használójának. A zöld műanyag katona Outfitek is pontosan ilyenek voltak, ezeket később az Epic Games „nerfelte” is.

Az új őrület a kartondobozokat magukra aggató duó körül alakult ki, a pályán ugyanis több olyan helyet is találni, ahol nem igazán lehet kiszúrni őket. A Chapter 2 második szezonjában dobozokba is bújhatunk, egy ilyen helyzetben meg sütkéreznek az új tartalmak.

A sok doboz között alig szúrható ki az új karton páros, erősen koncentrálnunk kell, hogy feltűnjenek. Egy sima battle royale kör alatt pedig biztosan nem lesz időnk mindent alaposan átvizsgálni, elvégre számtalan dologra kell egyszerre figyelnünk. Egy karton mögött, vagy mellett guggoló dobozba burkolózó karaktert pedig egy ilyen esetben biztosan nem veszünk észre időben. Vagyis komoly előnyből indulnak azok, akik kivárásra játszanak.

Talán „Pay to Win”-nek nevezni őket kissé túlzás, azt viszont mi is látjuk, hogy vannak olyan kozmetikai tartalmak a játékban, amik bizony előnyt jelenthetnek a használójuknak. Holott az Epic Games esküszik arra, hogy előnyszerzésre nem alkalmasak.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×