Hónap végén hivatalosan is kilép a béta időszakból a Legends of Runeterra. Ezt a mobilos megjelenéssel szeretné megtolni a kiadó, íme minden fontos információ.

A Riot Games hivatalosan bejelentette, hogy a hónap végén, egészen pontosan április 30-án a Legends of Runeterra kilép a bétafázisból. A megjelenést új lapokkal és mobilos megjelenéssel ünneplik a fejlesztők, aminek mi – játékosok – igazán örülünk.

A League of Legends világában játszódó kártyajáték a Riot első online lap gyűjtögetős címe. Ugyan egy szubkultúrát céloz meg vele a kiadó, a kompetitív vonalat sem hagyják ki a képből. A normál játékmódok mellett egy ranglétra is került a Legends of Runeterrába, így azok, akik szeretik a kihívást, egymásnak is feszülhetnek.

Április végén a PC-s és a mobilos játékosok is egyszerre élvezhetik majd a játékot, előbbiek rendszer követelményével nem lesz sok probléma, utóbbiaknak viszont oda kell figyelniük pár dologra. Nem kellenek komoly masinák hozzá, viszont a teljesítmény a régebbi készülékeken már kicsit döcöghet.

iOS:

  • iOS9
  • Arm64 processzor
  • A Riot Games nem ajánlja az 1 GB RAM-mal megpakolt készülékeket ( pl.: iPhone 5s, iPhone 6, iPad Air 1) Természetesen letölthető lesz rájuk a játék, ám nem garantálják, hogy zökkenőmentesen fog futni. Az újabb generációk esetében viszont nem lesz probléma.

Android:

  • OS 5.0
  • 2 GB RAM
  • GPU Adreno 306 (Vagy ezzel megegyező erősségű, esetleg jobb)

A játékhoz nem kell más, mint egy Riot felhasználó-fiók, ha ez a rendelkezésünkre áll, április 30-án bele is lehet vágni.

https://www.facebook.com/groups/LegendsofRuneterraHun/

×