Mutatunk arról egy listát, hogy melyik a leghatékonyabb shield-törő fegyver. Vannak nagy meglepetések.

A Call of Duty: Warzone-ban győzni rendkívül izgalmas, lévén, hogy egy 150 fős csoportból jövünk ki győztesen. Minden összecsapás gyors és pulzáló, ezért a legjobb loadout összeválogatása kulcsfontosságú lehet a győzelemhez.

A Warzone-ban összesen 3 shieldet lehet használni, így maximum HP-n 250 életpontja van egy játékosnak. A következő statisztika azt mutatja meg, hogy melyik fegyverek törik fel a leggyorsabban a plusz védelmet.

Nektek mi a kedvenc összeállításotok?

  1. FN FAL – 480 ms
  2. AK-47 – 535 ms
  3. ODEN – 552 ms
  4. RAM-7 – 544 ms
  5. M4A1 – 576 ms
  6. Kilo 141 – 616 ms
  7. Grau 5.56 – 640 ms

A lista az M13-mal, SCAR-ral és FR 5.56-tal végződik. Érdekes látni, hogy bár az AK nem túl népszerű a nagy visszarúgása és a lassú tüzelése miatt, mégis az egyik leghatékonyabb fegyver a Warzone-ban. Az orosz fegyvert körülvevő két másik is ritkaság, az FN FAL félautomata, az ODEN pedig piszok lassú, egyik sem számít sikeres fegyvernek, már ami a játszottságukat illeti.

A Grau 5.56-os és a RAM-7-es már sokkal inkább várt szereplők, sokak szerint a legjobb fegyverek között vannak a Warzone-ban. Utóbbi előnye, hogy rendkívül gyorsan lő, a megfelelő kiegészítőkkel pedig a visszarúgás is orvosolható.

Furcsa az M4A1 helyzete, hisz a játék legjobb fegyvereként van elkönyvelve, a statisztika szerint viszont mégsem annyira eredményes, mint a feljebb szereplő társai. Az amerikai fegyver előnye egyértelműen az, hogy minden téren jól teljesít. Nem nagy a visszarúgás és egészen jó a tüzelési sebesség, mely statok kiegészítőkkel tovább javíthatóak.

Jó fegyverválasztással és perkekkel nagyot dobhatunk a győzelmi esélyeinken. Nektek mi a tuti perk + fegyver összeállítás?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×