Egyes hívők szerint a koronavírus is az 5G térhódításának köszönhető.

Amint bejöttek az otthonokba a televíziók, egyből szárnyra kapott a pletyka, hogy ez fogja elpusztítani az emberiséget, majd a GSM, a 2G, 3G, WiFi és minden új technológia esetén előjött a téma, mi szerint rákot okoz, idegsorvadás vár használóira és ki tudja még, miféle rémhírekkel riogatták az embereket. Ezúttal az 5G esetén merült fel a kérdés, egyesek szerint ugyanis olyan élettani hatásai vannak az 5G hálózatoknak, ami gyakorlatilag az emberiség végét jelentenék.

Most épp ezért gyújtják fel az adótornyokat az Egyesült Királyságban, az 5G ellenzői ugyanis rájöttek, hogy valójában mi okozta a koronavírus-járványt.

Az egyik sikeres „hadművelet”

Jól figyeljetek, ugyanis minden képzelőerőre szükség lesz ahhoz, hogy megértsük az anti-5G hívők gondolkodását. Szóval, a járvány ugye Vuhanból tört ki, ezt maguk az 5G ellenzők is elismerik, viszont állításuk szerint a kormányok hazudtak idáig és valójában az 5G adótornyoknak köszönhetően tud ilyen gyorsan terjedni a vírus.

 

Olyan apróságokkal persze nem foglalkoznak, hogy idáig senkinek nem sikerült bebizonyítania, hogy az 5G technológia káros lenne az emberi szervezetre. Azt pedig végképp nem fejtették ki, hogy mégis hogyan terjedhetne egy vírus rádiófrekvencián.

Mindezen túl a britek között bőven vannak olyanok, akik beveszik a fentebb említett tudományos alátámasztást nélkülöző baromságokat és ezzel nehezítik meg a tűzoltók, szolgáltatók, rendőrök életét.

×