Hosszú hetekig tartó kihívássorozat után az ellentmondásos hős végre teljes formában bekerült a Fortnite világába. Még a shop-ot is átalakította.

Hogy a közepébe vágjunk, tegnap este végre elindult a Deadpool event a Fortnite-ban, ezzel együtt a Deadpool skin is teljes valójában elérhetővé vált. Ingyen elérhető, persze abban az esetben, ha van Battle Pass a birtokodban. A megszerzéséhez egy maroknyi kihívást azért teljesíteni kell.

Deadpool érkezésére persze lehetett számítani, hiszen hetek óta vannak kihívások, melyek teljesítésével kiegészítőket lehetett megszerezni, melyek köthetők a piros-ruhás anti-hőshöz. Deadpool bunkerében így megszerezhető volt a híres dupla-katana, fegyverskin, na meg néhány különféle spray és Emote.

Hogyan szerezhető meg a teljes skin?

Nos a skin egyes részeit ugye már a korábbi hetek kihívásaival be lehetett gyűjteni, így szép lassan építhettük karakterünket, hogy egyre inkább hasonlítson Deadpoolra. Április 3-án megjelent a két utolsó kihívás, amivel teljes lehet a szett.

  • Találni meg Deadpool két pisztolyát
  • Lépj be egy telefonfülkébe, vagy mobil vécébe

Ha minden eddigi küldetést és ezeket is teljesített, máris tied a teljes Deadpool skin.

Kép forrása: Fortnite

Ha ez nem lenne elég, a shop is kissé átalakult, vagyis inkább Deadpool volt az, aki száműzte az eddigi dizájnt, és átalakította azt a saját stílusára. Arról nem is beszélve, hogy Deadpoolhoz köthető megvásárolható járgány Emote, Emote, húsklopfoló és bárd, valamint Deadpool arcú láma is érkezett.

;Ráadásul úgy tűnik, hogy az Epic ezzel nem végzett a Deadpool kihívásokkal. Jah igen, és ne felejtsd el megnézni a Battle Bust és a Yachtot sem, mivel Deadpool nyomai ott is tetten érhetők.

Neked hogy tetszik a Deadpool skin?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehungary/

×