Most hétvégén ingyen kipróbálhatod a 2019-es Modern Warfare multiplayerét. Ha mindig is érdekelt hogy milyen, akkor ne hagyd ki!

Ma este 7 órától egészen április 6-ig ingyen játszható a Modern Warfare Multiplayer módja. A Warzone megjelenésével hatalmasra nőtt a CoD felhasználók száma, amit most egy ingyenes hétvégével is próbálnak tovább emelni. Ha mindig is érdekelt, hogy milyen lehet a multi, most ingyen és bérmentve megteheted.

A hétvégi promóhoz csatlakozik még a Stocked Up, Locked Down playlist is, ahol az Atlas Superstore és Shoot House módokat is kipróbálhatjuk, mellyel beleízlelhetünk a multiplayer világába.Warfare

 

Ha netán megvásároltad a BattlePass-t Warzone-ban, a multiplayerben gyűjtött XP is hozzáadódik a progresshez, így az eddig feloldott tartalmakat mind a két helyen kihasználhatod. Amennyiben csak fegyvereket próbálnál, akkor is remek alkalom lehet, hogy betoppanj picit multizni.

Mindenképpen érdemes kipróbálni, mert szerintem elég jóra sikeredett a Modern Warfare multija. A harmadik szezon már a küszöbön van, mely új tartalmakat és Passt is tartogat számunkra. Hamarosan itt a húsvét is, és lehet hogy a játék is akciós lesz.

Az ingyenes hétvége este 7 órától kezdődik, és a Warzone kliensen keresztül éred el a Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módját. Ráadásul, most dupla XP-t kapunk.

Te kipróbálod a játékot az ingyenes hétvége alkalmából?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×