Az egyik Apex játékos egy érdekes trükkre lett figyelmes, amivel fele annyi idő alatt újratölthetjük a fegyverünket. Reflexre viszont szükség lesz.

Mint minden kompetitív játékban, így az Apexben is az a célunk, hogy a legjobbak legyünk. Folyamatosan keressük az újabb lehetőségeket, amivel a tömegből képesek lehetünk kiemelkedni. Rengeteg trükköt találtak már a játékosok, és most úgy tűnik, hogy egy újabbra bukkantak, amivel gyorsabban újratölthetjük fegyverünket.

újratölthetjükA különleges trükkre U1low hívta fel a figyelmünk Redditen. A fegyverét fele annyi időt tölti újra, ami egy például Charge Riflenél rengeteget segíthet. A normál újratöltés helyett a játékos az animáció megkezdése után eldobja a fegyverét. A levegőben elkapva újra magához veszi, de ekkor már tele tárral osztathatja újra az áldást.

Ezek a lépések:

  1. Kezd el tölteni a fegyvered.
  2. Dobd el a fegyvered az inventory menüben.
  3. Vedd fel újra, amilyen gyorsan csak tudod.
  4. A fegyvert újra is töltötted további animációk nélkül.

„Throw reload” reload faster than tactical reload, probably no one has yet found. from r/apexlegends

Sokan rámutattak arra a problémára, hogy ha a fegyver földet ér, akkor darabokra hullik. Ebben az esetben valószínűleg nem gyorsabb a töltés, mivel össze kell szednünk a leesett attachmenteket. Ha elég gyorsak vagyunk és még földet érés előtt elkapjuk a fegyvert, akkor minden alkatrész rajta marad, és újra kezdhetünk lövöldözni.

A trükk nekem egy kicsit a Metal Gear Solid 3 töltési trükkjére hasonlít. Mindenesetre kell egy kis gyakorlás, hogy elsajátítsuk, de ha sikerül, gyorsabban újratölthetjük a fegyverünk, mint bárki más. Hamarosan itt az új event, amelyről már meg is érkeztek a skinek.

Nektek melyik a kedvenc Apex Legends trükkötök?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×