Újabb hét, újabb kompetitív tiltott hős lista. Most csak három karakter került kispadra, nagy fellélegzés ez a múlt hét után.

Ahogyan azt már lassan megszokjuk, minden héten új Hero Pool kerül ki az Overwatch ranked módjában. A múlt héten nagyon durván belegázolt a közösségbe a Blizzard, ezért a következő héten kicsit lazábbak a szabályok.

Az elmúlt héten többek között McCree és Soldier: 76 is tiltva volt, mindkettőjük hatalmas közönség-kedvenc. A Blizzard ezért ezen a héten lazábban pickelt hősöket.

Múlt héten összesen hat karakter volt bannolva, a teljes listát D.va, McCree, Soldier: 76, Sombra, Widowmaker és Baptiste alkották. Ez talán túl soknak bizonyult, ezért a héten a felére csökkentették a kitiltott hősök számát.

A tankok közül Wrecking Ball, a dps kasztból Hanzo, a támogatók közül pedig Mercy nem lesz elérhető a következő héten

Ritka egybeesés, hogy Wrecking Ball az Overwatch League-ben is tiltva van a héten, így a játékosok konkrétan semmilyen kompetitív mérkőzésen nem láthatják majd a hörcsögöt. Hanzo már másodjára lesz bannolva, ugyanis a részese volt március elején a legelső ranked Hero Pool-nak is.

A héten továbbá pocket Mercy-ket sem fogunk látni, így jó eséllyel vissza esik majd a Pharah játékosok száma is. A múlt héten az imént említett páros dominált, pláne annak fényében, hogy a legerősebb két Pharah counter hitscan karakter bannolva lett.

Természetesen sima meccseken továbbra is tudjátok osztani az igazságot a három hőssel, ezek a tiltások csak a ranked meccsekre érvényesek. A ti hősötök bannolva lett a héten?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×