Joby Harold csatlakozik a Disney+ Obi-Wan sorozatához, hogy íróként a lehető legjobbat hozza ki a történetből. Vajon vele van erő?

Úgy tűnik, hogy néhány bukkanó után folytatódik a Star Wars Obi-Wan sorozat munkálata. Ahogy arról nemrég a Hollywood Reporter is beszámolt, a John Wick 3 – Parabellum című film producere, Joby Harold íróként csatlakozik a készítőkhöz.

A rajongók kissé aggódtak az Obi-Wan sorozat miatt, amikor a munkálatokat az év elején felfüggesztették. Pletykák szerint azért is, mert a korai forgatókönyvek nagyon hasonlítottak a The Mandalorian történetéhez. Ewan McGregor azonban gyorsan megcáfolta a rosszindulatú spekulációkat:

„Eddig elolvastam a leírtak 80-90 százalékát, és nagyon jó. Ez gyakran előfordul, nincs ebben semmi drámai” – mondta akkor a késleltetés kapcsán.

Kép forrása: The Verge

Deborah Chow, aki a The Mandalorian két epizódját is rendezte, az Obi-Wan sorozat rendezőjeként tér vissza. Reméljük, hogy Joby Harold olyan történetet ír a legendássá vált Obi-Wan-ról, ami tökételesen illeszkedik a Star Wars univerzumba és megfelel a rajongók elvárásainak.

Noha a gyártás egyelőre valószínűleg a koronavírus-járvány miatt megállt, kétségtelenül megéri várni rá. Te kíváncsi leszel az Obi-Wan sorozatra?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×